Hegyhátszentpéter tábor – 2021. 08. 09-14.

Esemény neve: Tájházi értékteremtő tábor // Hegyhátszentpéter

Esemény típusa: tábor

Esemény leírása:

Népi építészet, kézművesség, helyi hagyományok, gasztronómia, túrázás, természetjárás

Tájházi Értékteremtő Táborunkba olyan 18 év feletti, lelkes fiatalok vettek részt, akik érdeklődnek a népi építészeti hagyományok iránt, akik amellett, hogy értéket teremtenek, kiválóan is érezték magukat a hegyhátszentpéteri szűk egy hétben.

A tábor alkalmával olyan programokon vehettek részt a fiatalok, mint a korongozás, pajtamozi, bringázás és strandolás, gyalogtúra, valamint egy népi bemutatófal közös megépítése és a térségi kiemelkedő értékek felfedezése. A tábor keretében csapatépítő játékok, társasjáték party és közös főzést szerveztünk egy jó csapat kialakítása érdekében.

A tábor zárása egy nyílt táborzáró nap keretében történt, ahol a táborozók bemutathatták a tábor alatt megépített bemutatófalat, valamint egy kovácsbemutatóra is sor került.

„Tájházak útja” – Örökségünk a jövőnk – értékekre alapozott turizmusfejlesztés a szlovén-magyar határrégióban (SIHU213)

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Ossza meg a posztot:

További tartalmak

Tojásfestés Kehidakustányban

2024.03.29. Nagypénteki tojásfestés helyi motívumokkal a Kultúrházban Kehidakustányban! Nagypéntek délelőtt a Kustányi Kultúrházban húsvéti tojásfestésen és díszítésen vehetnek részt az

Tovább olvasom

Vidéki Ősz

Esemény neve: Vidéki Ősz – Őszi lassulás a Hegyhátszentpéteri Tájháznál // Hegyhátszentpéter Esemény típusa: sütés, kóstoló Esemény leírása: Program: 15.00-17.00

Tovább olvasom