Galéria

Beérkezett pályázatok értékelése

2019. október 7-én műhelymunka keretében a projektpartnerek szakértő zsűri segítségével a projektbe bevonni, majd fejleszteni kívánt tájházak és szállodák nyílt pályázati felhívásra benyújtott pályázatait ismerték meg, továbbá értékelték.

Nyitókonferencia

A megrendezett sajtótájékoztató keretében megismertethettük a sajtóval az új turisztikai termék köré felfűzött történetet. A résztvevő szállodákat és tájházakat nyílt felhívás keretében választottuk ki. 

1. partnertalálkozó

Fejlesztést megalapozó műhely Vas megyében

2019. december 15-én, advent harmadik vasárnapján ízelítőt kaphattunk a hagyományos vidéki élet szépségeiből a Vas megyei tájházaknak köszönhetően. Állomások: Hegyhátszentpéter, Alsóújlak, Vashosszúfalu.

Az öreg gyümölcsös történetei

Zalaszombatfa - Tájházak fejlesztését megalapozó műhelymunka - 2020. január 31.

Zalaszombatfán szervezték meg a tájházak fejlesztését megalapozó műhelymunkát 2020. január 31-én a Zalai Falvakért Egyesület. A résztvevők bejárták a MesésHetés projektbe bevont tájértéket bemutató, turisztikailag kiemelt helyeit, megismerkedtek a kínált szolgáltatási elemekkel.

Fejlesztést megalapozó műhelymunka Lentiben, 2020. február 5.

A Zalai Falvakért Egyesület szervezésében került sor a fejlesztést megalapozó műhelymunkára Lentiben, 2020. február 5-én a Thermal Hotel Balance-ban.

Szüreti ünnep Kehidakustányban 2020.09.19.

Szüret Kehidakustányban 2020

Fogjunk kezet a kézművességgel

Fogjunk kezet a kézművességgel