Lezajlott a projekt nyitókonferenciája

Image

A megrendezett sajtótájékoztató keretében megismertethettük a sajtóval az új turisztikai termék köré felfűzött történetet. A résztvevő szállodákat és tájházakat nyílt felhívás keretében választottuk ki. A programterületről 9 tájházat és 4 szállodát választottunk ki, akik a projekt időtartamának végéig szóló együttműködési megállapodást írtak alá.


A kiválasztott szereplők Pomurje régióból: a Pomelaj szövetkezet és a Mala Rosa egyesület dolgozik együtt a Hotel Štrk Lovenjakovval. Podravje régióból a Hrgov birtokot, a Herberstein tanyát és a Gorca borászatot vontuk be. Magyarországról, Zala megyéből a Kehidakustányi Tájház és Mariska Udvart, a Mesés Hetés Zöldutat választottuk ki, akik a Thermal Hotel Balance Lenti szállodával és a kehidakustányi Kehida Termal Hotellel működnek együtt. Vas megyéből szállodaként a Hotel Piroskát Bükről, valamint a hegyhátszentpéteri és a vashosszúfalui tájházat vontuk be.

A sajtó több csatornán számolt be az eseményről, online médiában, televízióban és rádióban egyaránt.

Az esemény második részében került sor a projekt nyitókonferenciájára, amelynek elsődleges célja a projekt és a résztvevő szállodák és tájházak bemutatása volt a szakmai és egyéb érdeklődők számára.

Az aláírt együttműködési megállapodások jelentik a projekt kezdetét kiegészülve a bevont együttműködő partnerekkel.

Galéria>>